Confidentialitate

Freegame.ro foloseste o politica speciala de confidentialitate, adaptata nevoilor utilizatorilor, ce isi propune sa asigure acestora o vizita anonima, desfasurate in conditii cat mai placute.

Principiile ce stau la baza politicii noastre de confidentialitate pot fi consultate mai jos, iar accesul dumneavoastra pe site este interpretat ca un accept neconditionat al regulilor de mai jos.

Asigurarea anonimitatii vizitatorilor nostri este preocuparea de baza a administratorului site-ului, iar colegi nostri depun eforturi permanente pentru a asigura conditiile propice acestei reguli.

Freegame.ro utilizeaza fisiere de tip cookie, ce sunt comune tuturor site-urilor din internetul modern. Menirea acestora este sa culeaga informatii referitoare la comportamentul si obiceiurile de consum ale vizitatorilor site-ului nostru, precum si date despre sistemul de operare folosit sau a dispozitivului utilizat pentru vizita.

Aceste informatii vor fi folosite pentru a imbunatati si diversifica informatiile de pe site si pentru a creste viteza de raspuns a site-ului.

Cookie-urile nu sunt destinate si nu pot culege nicio informatie proprie a utilizatorului din calculatorul unde sunt gazduite, iar la nevoie pot fi sterse dupa ce vizitarea site-ului nostru s-a terminat.

Instalarea acestor fisiere poate fi refuzata prin anumite setari ale browser-ului folosit sau prin refuzul direct de instalare, dar va avertizam ca astfel exista posibilitatea de a nu putea folosi informatiile site-ului nostru la intreaga capacitate.