Jocuri online strategie razboi gratis

Jocuri online strategie razboi gratis

Jocurile online strategie razboi gratis se bucura in ultimii ani de foarte multa atentie, fapt ce la randul lui a atras foarte multi jucatori pe acest segment de strategie.

Fie ca este vorba de un univers fantastic, stiintifico-fantastic, steam-punk sau o copie fidela a lumii in care traim, strategia online are ceva de oferit oricarui jucator interesat sa se lupte cu alti internauti intr-o maniera unica.

In continuare va vom prezentam o lista cu cele mai cautate jocuri online strategie razboi gratis.

Imperia Online – un joc de strategie online a carui actiune se petrece in epoca medievala.  Jucatorul se va alatura unei aliante si va face tot posibilul ca prin actiunile sale sa asigure dominatia acesteia cu ajutorul economiei, politicii si razboiului.

Cu toate ca a fost lansat in 2005, Imperia Online este un titlu de actualitate, cu un sistem de joc imersiv si comunitate mare de membrii. Jocul este accesibil din orice browser si este compatibil cu PC, telefoane si tablete.

Vikings: War of Clans – daca iti doreai sa afli ce inseamna sa fii un viking ai ales jocul perfect. In Vikings: War of Clans vei construi o asezare, vei antrena o armata si te vei razboi cu alti jucatori.

Cu timpul asezarea va deveni un oras infloritor, iar armata ta va deveni una de temut. Jocul mai ofera, de asemenea, posibilitatea utilizatorului sa cucereasca alte asezari pentru a-si crea un adevarat imperiu.

Lumea din Vikings este plina de viata, pericolele te pandesc la tot pasul, iar oportunitatile de a deveni un mare conducator sunt la indemana tuturor intr-unul dintre cele mai bune jocuri online strategie razboi gratis. Titlul este disponibil pe PC, telefon si tableta.

Call of Gods – este un joc de strategie online in browser 2D. Jucatorilor li se incredinteaza misiunea de a-si construi un castel maret, de a explora temnite vaste si de a duce razboaie cu alti membrii ai comunitatii Call of Gods.

Sunt disponibile trei factiuni dintre care puteti alege: oameni, elfi si zombie. Cu o interfata aerisita, bine organizata si un continut bogat, Call of Gods este unul dintre cele mai bune jocuri online strategie razboi gratis ale momentului. Jocul este disponibil pentru PC, telefon si tableta.

Command & Conquer: Tiberium Alliances – seria Command & Conquer este una dintre cele mai bune aparitii din peisajul jocurilor de strategie din ultimii 20 de ani.

Tiberium Alliances duce mai departe mostenirea Command & Conquer cu succes. Jucatorul va alege una dintre doua factiuni: Global Defence Initiative (GDI) sau The Brotherhood of Nod. Misiunea sa va fi accea de a construi o baza puternica si o armata care sa distruga concurenta.

Cu un stil de joc alert si multe provocari, Tiberium Alliances este una dintre cele mai bune alegeri pentru o strategie online. Titlul este disponibil pentru PC, telefon si tableta.

Cultures Online – ultimul nostru joc din lista unul 2D care se joaca in browser. Jucatorilor le revine misiunea de a construi si extinde un mic sat din Islanda si de a crea o puternica armata de luptatori vikingi.

Nu va lasati pacaliti de aspectul “dragalas” al jocului, acesta este o adevarata bestie la capitolul strategie. Cultures Online este disponibil pentru PC, telefon si tableta.

Jocurile online strategie razboi gratis sunt unele dintre cele mai cautate tipuri de jocuri ale momentului. Pentru cei care doresc sa isi construiasca orasul viselor lor sau pentru cei care doresc sa se lupte cu prietenii vor exista mereu alternative de jocuri de strategie online.