Jocuri noi cu masini

Jocuri noi cu masini

Jocurile cu masini (racing games) reprezinta unul dintre cele mai interesante moduri in care ne putem relaxa dupa o zi incarcata la birou. Indiferent de platforma (PC, consola jocuri), oferta este foarte bogata si variata.

In cele ce urmeaza va vom prezenta un top al celor mai bune jocuri noi cu masini.

Gran Turismo Sport – un joc de curse dinamic, cu module de joc, Racing si Arcade. Fanii simulatoarelor auto vor fi incantati de atentia pentru detalii care a fost acordata de catre creatori masinilor si locatiilor.

Spre deosebire de celelalte titluri din seria Gran Turismo, acesta nu va include conditii meteo dinamice sau un ciclu zi-noapte. GT Sport este disponibil doar pentru consola Sony PlayStation 4.

Forza Motorsport 7 – ultimul titlu din seria Forza Motorsport reprezinta tot ce au mai bun jocurile noi cu masini: bolizi puternici, circuite exotice si multa adrenalina.

Jocul se lauda cu o grafica si un realism fara precedent si cu noi provocari pentru fanii simulatoarelor auto. FM este disponibil doar in varianta pentru consola Microsoft Xbox One.

Project Cars 2 – ultimul proiect al celor de la Slightly Mad Studio ne ofera 50 de noi locatii la nivel global, un sistem meteo dinamic si un ciclu zi-noapte, plus 200 de circuite si masini aflate la dispozitia noastra. Jocul este disponibil pentru PC, Microsoft Xbox One, Sony PlayStation 4 si Steam OS.

F1 2017 – titlurile din seria F1 sunt unele dintre cele mai asteptate jocuri noi cu masini. F1 2017 este un joc solid care ofera o experienta de neuitat fanilor simulatoarelor auto.

Cei ce isi doresc sa intre in pielea unui sofer profesionist de Formula 1 vor avea parte de 10 sezoane de competii, 21 de circuite si doua noi echipe, Renault si Haas. Jocul s-a lansat pentru PC, Microsoft Xbox One si Sony PlayStation 4.

Forza Horizon 3 – un titlu ambitios care a reusit sa se impuna repede in zona simulatoarelor auto.

Playground Games ne ofera in ultimul joc din seria Forza Horizon o harta mai mare, 350 de masini noi, posibilitatea de a aduce modificari bolizilor si sansa de a ne transforma in regii soselelor montane in Blizzard Mountain, ultimul pachet de expansiune pentru acest titlu. Jocul este disponibil doar pentru consola Microsoft Xbox One.

Dirt Rally – cei de la Codemasters au depasit toate asteptarile cu Dirt Rally, unul dintre cele mai amuzante jocuri din segementul simulatoarelor auto.

Fanii raliurilor se vor putea bucura de o multime de noi zone numai bune de explorat si o paleta larga de masini, care mai de care mai atractiva.

Printre locatiile prezente in acest titlu amintim: Spania, Australia, Statele Unite ale Americii si Australia. Dirt Rally este disponibil pentru PC, Microsoft Xbox One si Sony PlayStation 4.

Need for Speed Payback – nu puteam incheia acest top fara a mentiona unul dintre cele mai importante jocuri noi cu masini arcade, Need for Speed Payback.

Ultimul titlu din seria Need for Speed ofera locatii exotice, masini puternice care pot fi personalizate pana in cele mai mici detalii, o grafica extraordinara si mai multe urmariri cu fortele de ordine decat ne putem inchipui. Jocul este disponibil pentru Microsoft Xbox One si Sony PlayStation 4.

Jocurile noi cu masini sunt multe si diverse. Speram ca acest top va facut curiosi sa incercati macar unul dintre ele.