Jocuri de strategie gratis

Jocuri de strategie gratis

Jocurile de strategie sunt unul dintre cele mai cunoscute si iubite genuri de jocuri. In acest tip de jocuri, trebuie sa gandesti si sa planifici o strategie ce iti va permite victoria impotriva adversarilor. Din multitudinea de titluri de jocuri de strategie gratis prezente in momentul de fata pe piata, va vom prezenta in cele ce urmeaza un top 5 al celor mai bune.

Hearthstone – un joc de strategie cu carti lansat de Blizzard in 2014. Hearthstone este un titlu cu o curba de invatare usoara si cu foarte mult umor. Cu milioane de jucatori in toata lumea si o comunitate de fani foarte activa, acest titlu este unul dintre cele mai antrenante jocuri de strategie gratis ale momentului. Este disponibil pentru PC, telefoane si tablete.

Stronghold Kingdoms – acest titlu este un amestec reusit intre Civilization V si Clash of Clans. Jucatorului i se ofera posibilitatea de a construi un imperiu de la zero si sa se lupte cu alti concurenti. Se pot forma aliante intre jucatori si pot fi facute schimburi comerciale.

Cu un sistem de joc usor de stapanit si o multime de provocari, acest joc va multumi strategul din tine. Titlul este disponibil doar pentru PC si poate fi descarcat in mod gratuit de pe Steam.

Starcraft II (Arcade) – pentru impatimitii strategiilor Starcraft este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre aceasta categorie de jocuri. Recent, Blizzard a lansat varianta Arcade la Starcraft II.

In aceasta varianta gratuita de Starcraft jucatorii au acces la planse imense create de comunitate, in care se pot lupta cu mai multi adversari deodata, isi pot manageria bazele si pot crea o puternica armata.

Avem la dispozitie trei factiuni: Terrani, Zerg si Protoss. Daca doriti sa va distrati si sa va bucurati alaturi de prietenii vostri de unul dintre cele mai bune jocuri de strategie gratis, nu ezitati sa descarcati Starcraft II (Arena) de pe site-ul Blizzard. Jocul este disponibil doar pentru PC.

League of Legends – acest titlu este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de strategie gratis. Ideea de baza a jocului este simpla: doua echipe de jucatori (o echipa are cinci membri) se lupta pentru suprematie pe o plansa mare, plina de pericole la tot pasul.

Jucatorii au acces la o multime de puteri speciale pe care le pot activa in timpul luptei. Reflexele rapide combinate cu actiunea neintrerupta iti vor oferi ore intregi de buna dispozitie.

Comunitatea de jucatori a depasit recent pragul de 110 milioane membri activi, asa ca daca va faceti griji ca nu veti gasi o provocare va inselati. Jocul poate fi descarcat in mod gratuit de pe site-ul producatorului Riot Games. League of Legends este disponibil doar pentru PC.

Epic Arena – un joc de strategie pe ture ce a reusit sa adune tot ce avea mai bun seria Heroes of Might and Magic si sa il combine cu sistemul de joc cu carti specific Magic the Gathering.

Jocul pune accentul pe pozitionarea trupelor pe campul de lupta si diversele puteri speciale pe care acestea le au. Epic Arena este disponibil doar pentru PC si poate fi descarcat de pe Steam.

Jocurile de strategie gratis sunt unul dintre cele mai relaxante moduri in care ne putem petrece dupa-amiaza alaturi de prieteni si cei dragi. Daca v-am facut curiosi cu lista noastra de jocuri nu ezitati sa le descarcati si sa le incercati.