Termeni si conditii

Mai jos sunt afisati principalii termeni, impreuna cu politica de conditii folosita de freegame.ro pentru a va asigura o vizita placuta si sigura.

Se considera ca acceptati in totalitate si neconditionat acesti termeni odata cu accesarea informatiilor oferite de site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni ca rugam sa parasiti de urgenta site-ul.

Orice reproducere, trunchiere sau reformulare a continutului de pe site este strict interzisa. Informatiile pot fi folosite liber numai pentru uz personal. In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii in scop comercial, trebuie sa asteptati acordul nostru in scris, ce va fi acordat numai pentru motive bine intemeiate.

Informatiile de pe freegame.ro sunt de uz general. Nicio informatie nu este adaptata niciunui caz particular. Va sfatuim ca inainte de a folosi informatii de pe site pentru o situatie particulara sa va adresati unui specialist in domeniu.

Freegame.ro, impreuna cu editorii si administratorul site-ului nu pot fi trasi la raspundere sub nicio forma pentru orice dauna sau neplacere ce si-ar putea face aparitia ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de locul sau de momentul aparitiei acesteia.

Freegame.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente pe site si nu raspunde sub nicio forma asupra conformitatii acestora.