Cele mai bune jocuri online gratis de tip cazinou

Cele mai bune jocuri online gratis de tip cazinou

Jocurile online reprezinta cea mai usoara cale de a ne relaxa, chiar si atunci cand suntem apasati de povara grijilor zilnice. Sunt usor de accesat si nu mai trebuie sa luam in piept traficul aglomerat al marilor orase pentru a viziona filme sau pentru a merge la biblioteca, iar faptul ca acestea sunt gratis reprezinta un mare avantaj.

Platformele de unde ne putem alege jocurile sunt destul de multe, dar uneori simtim nevoia sa ne alegem jocuri diferite, sau sa folosim jocuri ca si metode de antrenament. In cazul in care ne dorim sa mergem intr-un cazinou, ar fi bine ca inainte se intram in locatie sa jucam cateva jocuri ce se practica la scara larga in cazinou (poker, blackjack, etc), pentru a ne familiariza cu regulile acestora si pentru a face diferite teste.

Cazinoul, locul unde se pot pierde averi

Cazinourile sunt locul unde se pot castiga sume insemnate de bani, dar exista pericolul de nu ne putea opri, iar toate aceste castiguri vor fi pierdute. Pentru a nu intra in aceasta „vrie”, ar fi bine sa evitam asemenea locuri, iar daca totusi nu ne putem abtine, se poate recurge la jocurile online gratis, ce ne vor feri de pierderile banesti ce si-ar putea face aparitia.

Atunci cand doresc sa ma relaxez, folosesc de cele mai multe ori jocurile ce imi amintesc de copilarie, atunci cand ma duceam cu tata in locurile special amenajate din parcuri unde ma jucam pinball sau unele dintre jocurile cunoscute acum sub denumirea generica de „pacanele”.

Cele mai bune jocuri din aceasta categorie (lista este perfectibila, binenteles) sunt:

Mega Fortune face parte din categoria jocurilor „de categorie grea” si este recunoscut ca avand jackpot-urile cele mai mari din istorie. Astfel, castigatorii au plecat din cazinouri cu o suma insemnata de bani, dar au existat si cazuri in care premiile au constat in yahturi, limuzine de lux sau bijuterii.

Jocurile online sunt foarte asemanatoare cu realitatea

Robin Hood este unul dintre jocurile ce au o grafica de exceptie. Simbolul central este „sacul cu bani”, ce este adapostit de cuferele cu comori situate sub fiecare tambur. Imediat ce intram in posesia a patru saci, vom beneficia de un numar de rotiri gratuite.

Starbust este unul dintre cele mai vechi jocuri online ce simuleaza aparatele clasice din cazinouri si este recunoscut pentru grafica cu simboluri mai vechi.

Blood Suckers este unul dintre cele mai bune jocuri cu vampiri. Calitatea ilustratiilor grafice precum si a animatiilor il face foarte atractiv.  Datorita numeroaselor rotiri gratuite, se pot castiga sume insemnate de bani virtuali.

Elements este un joc care se bazeaza pe cele mai noi animatii si efecte grafice.  Este unul dintre jocurile ce a fost prevazut cu faimosul NetEnt Avalanche si mai multe caracteristici Free Fall.

Twin Spin pastreaza elementele grafice ale unui clasic al sloturilor, dar cunoscatorii pot sesiza imediat imbunatatirile aduse jocului. In viata reala, acest joc ne poate aduce castiguri insemnate.

Hall of Gods este renumit datorita numarului mare de inele magice, cufere secrete sau relicve din antichitate, iar elementele centrale sunt ciocanele lui Odin si ale lui Thor. Este unul dintre jocurile ce a imbogatit multi jucatori, avand premii spectaculoase in viata reala.