Cele mai bune jocuri pentru Android

Cele mai bune jocuri pentru Android

Jocurile online au devenit principala modalitate prin care ne relaxam sau ne facem asteptarea mai frumoasa. Odata cu dezvoltarea internetului si a telefoniei mobile, acestea pot fi jucate si de pe un smartphone, in timp ce asteptam sa intram la dentist sau atunci cand ne luam copii de la scoala.

Android-ul, cel mai raspandit sistem de operare

Cel mai raspandit sistem de operare folosit de telefoanele mobile inteligente este Android-ul. Dezvoltat de cei de la Google, acesta echipeaza marea majoritate a telefoanelor mobile si este o platforma open source, ce este la fel de rapida ca si iOS, dar are ca avantaje un numar mare de aplicatii si mai ales foarte multe aplicatii gratuite.

Deoarece sunt un gamer inrait, am testat foarte multe jocuri disponibile in magazinul Google Play, dar cele mai interesante au fost cele de mai jos. Binenteles ca lista este alcatuita conform gusturilor mele si poate fi imbunatatita in functie de preferintele voastre.

Vainglory  este un joc de tip MOBA ce se joaca in timp real intre mai multi jucatori. Jocul ne permite sa ne alegem avatarul dintr-o galerie bogata de eroi (peste 30 de caractere, iar numarul acestora creste in continuare), iar inamicul principal este Vain. Se poate opta si pentru lupte rapide de tip Brawl si pentru lupte ce au rolul de a ne imbunatati pozitia in clasament.

Clash of Clans este un joc de tip multiplayer in care ne vom construi si dezvolta un sat si vom ataca alti jucatori pentru a obtine diverse resurse (gold, elixir sau dark elixir).  Luptele sunt posibile doar in masura in care ceilalti jucatori nu sunt online si se poarta cu ajutorul mai multor trupe.

De curand, cei de la Supercell au introdus si modul „Builder Base”, ce se joaca folosind acelasi principiu, numai ca luptele se dau numai atunci cand celalalt jucator este online (similar cu modul de atac din Clash Royale).

Jocurile simple sunt cele mai cautate

Rayman este un joc usor de jucat si ajuta la salvarea unei paduri cu insusiri magice, prin recuperarea unor oua furate.

Clash Royale este un joc MOBA unde luptele se poarta in diverse arene, in functie de numarul de trofee pe care il au jucatorii. Cu cat numarul acestora este mai mare, cu atat arenele sunt mai dificile iar adversarul este mai puternic. Scopul jocului este de a distruge baza inamicului, folosind anumite carti speciale, ce sunt de patru tipuri: common, rare, epic si legendary.

Battleheart este un joc de lupta destul de simplu, cu o grafica buna si o muzica animata, ce ne va captiva imediat.

Hearthstone este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie, ce se bazeaza pe motorul World of Warcraft. In joc sunt nu mai putin de noua clase ce se bazeaza pe pachetele din WOW. Jocul are atat optiune singleplayer, cat si optiune multiplayer si ne permite sa ne jucam in functie de starea noastra de moment.

Ingress ne introduce intr-o lume magica, plina de intrigi si de personaje misterioase. Tema jocului consta in controlul unei forte misterioase descoperite pe Terra, ce ne va distruge daca nu este tinuta sub un control strict.