Cele mai bune aparitii din platformele de jocuri online gratis

Cele mai bune aparitii din platformele de jocuri online gratis

Jocurile sunt la fel de raspandite ca si aerul pe care il respiram. Tehnica moderna, impreuna cu internetul si rata mare de penetrare a acestuia au facut posibil ceea ce nimeni nu credea acum 15 – 20 de ani in urma: faptul de a ne juca in orice moment, de oriunde si ce joc dorim.

Singura problema de care ne loveam era pretul destul de piperat al jocurilor, dar in ultimii ani acest impediment a disparut, odata cu aparitia platformelor de jocuri online gratuite, ce ne pun la dispozitie o gama larga de jocuri fara ca acestea sa ne coste niciun ban.

Pentru cei ce nu sunt atat de familiarizati cu acest domeniu, o sa fac un scurt rezumat al celor mai bune jocuri ce se gasesc pe platformele online.

Drakesang, unul dintre cele mai noi jocuri online

Drakesang este unul dintre jocurile de tip fantasy ce ne captiveaza datorita graficii si a luptelor multiplayer. Acestea se poarta printre mormintele din Grimmagstone si pot ajunge pana la sinistra carcera pentru intemnitarea sufletelor detinuta de cultul Nefertari. Obiectivul nostru va fi sa castigam putere pentru a invinge creaturile ce domnesc peste lumea Altora, iar acest lucru se poate face fie luptand singuri, fie cu ajutorul unor aliati.

Jocul beneficiaza de nu mai putin de 60 de noi releas-uri, ce ne poarta prin aventuri diferite, iar eroii negativi ce trebuie infranti sunt foarte numerosi.

Darkorbit ne introduce in lumea intergalactica. Personajul nostru este un pilot al unei nave de lupta intergalactice ce trebuie sa infranga extraterestrii agresivi ce urmaresc sa domine galaxia.

Darkorbit este unul dintre cele mai noi si mai captivante jocuri MMO, in care pilotul trebuie sa se alature pentru inceput uneia dintre cele trei factiuni rivale, fiecare avand proriile planuri pentru a domina galaxia.

Nu trebuie sa uitam ca sansele noastre de supravietuire vor fi mai mari daca vom avea cat mai multi aliati, alaturi de care ne vom plimba prin galaxie pentru inlaturarea tuturor dusmanilor.

Platformele gratuite ne ofera toate update-urile jocurilor preferate

Indiferent de tipul si de vechimea jocurilor, avantajul de a folosi o platforma gratuita de jocuri online consta in faptul ca vom avea la dispozitie cele mai noi update-uri ale jocurilor preferate fara sa platim niciun leu, iar acestea vor fi puse la dispozitia noastra imediat dupa lansarea pe piata.

Seafight este un joc destinat celor pasionati de istoria veche ce transpune jucatorul in rolul unui pirat, ce va avea ca misiune finala spanzurarea lui Jolly Roger. Provocarile sunt numeroase, deoarece viata de pirat este grea, lipsurile sunt nenumarate, iar marea agitata poate fi o capcana mortala.

Atentie insa: alaturi de aliati puternici viata ne va fi mult mai usoara, iar primejdiile vor fi inlaturate cu o usurinta mult mai mare.

Unul dintre neajunsurile platformelor gratuite de jocuri online o reprezinta prezenta reclamelor, dar trebuie sa ne gandim ca fara acestea jocurile gratuite nu ar exista.

Trebuie insa sa ne inarmam cu o rabdare puternica si nervi de otel, deoarece sunt momente in care reclamele pot deveni agasante, dar eu privesc si partea buna a lucrurilor.